Bemærk – har du købt billetter/tilkøb af flere omgange skal du lave en anmodning pr. ordre. Ordrenummer består af 8 cifre og kan ikke indeholde bogstaver eller specielle karakterer.

Til orientering bruger vi informationen til at verificere, at du er den oprindelige køber af billetterne

Bemærk: Har du blot skiftet kort, vil pengene fortsat gå retur til din konto, og du skal derfor ikke trykke på boksen.

e.g. How do I make a booking

Angiv detaljer om din anmodning. Et medlem af vores supportpersonale vil besvare anmodningen snarest muligt.

Tilføj fil eller slip filer her